Verkiezingen

Alles van Vrij Nederland over de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart

Groningen, 8 februari: Emile Roemer (SP), Jesse Klaver (GroenLinks) en Lodewijk Asscher (PvdA) nemen deel aan het noordelijk lijsttrekkersdebat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Foto: Remko de Waal/ANP

Wat moet je weten voor je naar de stembus gaat? VN volgt de verkiezingen op de voet. Van diepgravende interviews met politieke kopstukken in Den Haag, reportages uit het maandblad, inzichtelijke infographics, verkiezingsoverpeinzingen door Freek de Jonge tot Max van Weezels column over de verkiezingscampagne van de verschillende partijen.

Freek de Jonge – Dries van Agt

Tot 15 maart deelt Freek de Jonge zijn overpeinzingen met Vrij Nederland. Vandaag: Dries van Agt spreekt zich uit over de Palestijnen, nu graag ook over de treinkaping in De Punt.

Word abonnee van Vrij Nederland

Goed voorbereid naar de stembus? Voor € 4,99 p/m heb je onbeperkt toegang tot alles op VN.nl, het maandblad via de app én via Blendle. Sluit je nu aan.

Buma en Pechtold worden straks de kingmakers

In bijna elke coalitie lijkt straks een grote rol weggelegd voor Buma en Pechtold. Ze komen op die positie via radicaal verschillende manieren van omgaan met het kabinet-Rutte, ziet Max van Weezel.

Freek de Jonge - Kiezersbedrog

Tot 15 maart deelt Freek de Jonge zijn overpeinzingen met Vrij Nederland. Vandaag: rancuneuze genieën misleiden de massa. Wat gaat die doen als ze daar achter komt?