Arabische media

‘Hij is niet lang en ook niet kort. Hij heeft een gemiddelde lengte, verbaast niet veel meisjes, maar klaart de klus. Vroeger maakte ik me druk om de grootte: ik pakte dan een liniaal, legde die onder mijn penis en mat hem als hij op zijn stijfst was. Ik vroeg aan elke vrouw die de eer had kennis te maken met mijn lul wat ze van hem vond. Ze waren, natuurlijk, altijd vleiend, maar dit nam niet mijn angst weg dat hij niet enorm was.’

Mag ik u voorstellen aan de Libanese schrijver Ramin al-Amin, die in het blad Jasad uitwijdt over zijn jongeheer? Jasad is een nieuw Libanees kwartaalblad dat wordt uitgegeven door de Libanese dichteres en journaliste Joumana Haddad. Jasad betekent lichaam en de inhoud van het blad draait om alles wat met het lichaam te maken heeft, vooral om seksualiteit. In december verscheen het eerste nummer in een oplage van vijfduizend exemplaren en die waren binnen korte tijd uitverkocht, zo bevestigt Joumana Haddad vanuit Beiroet. Het tweede...