Fotodocument / Bbq in Nederland
Met waterkoeling
Een zondagmiddag bij Gaby Konings (aan de barbecue) en Johan Boeve aan hun zwembad in Oosterbeek. Op de gasbarbecue hamburgers, groente- en vleesspiesjes, kippenpootjes (voorgegaard), kipsaté en worstjes van bevriende poelier Deibergen te Arnhem.
Designdiner
Patricia Wit, Jan Peter Jansen en zijn vier zonen in hun achtertuin in Almere.
Op de designbarbecue annex tuinhaard: zeebaars met rozemarijn.
Ingrediënten: 3 kilo zeebaars, 2 citroenen, 2 takjes rozemarijn (uit eigen tuin), olijfolie (extra vergine), zeezout en peper.
Bereiding: halveer de citroenen. Laat de barbecue heet worden. Bestrooi de buikholte van de zeebaars met zeezout en peper. Leg er een takje rozemarijn in en wrijf de vis in met olijfolie, met name de staart. Bestrooi de vis met zeezout en peper. Doe 6 eetlepels olijfolie in een kommetje. Leg de zeebaars op de hete barbecue en bestrijk hem met olie; gebruik het tweede takje rozemarijn als kwastje. Draai de zeebaars...
Je reactie wordt geplaatst zodra deze is goedgekeurd. Je reactie is geplaatst.