15-03-2008
Grijs

Moet ik als man elke vrouw onmiddellijk een hand geven? Moet ik als man met elke man in het Vondelpark gaan vrijen? Moet ik als stemmer op Wouter Bos meer gaan polariseren? Moet ik als burger van Job Cohen minder gaan polariseren? Moet ik als niet-christen een film tegen Jezus Christus maken? Moet ik als niet-christen geloven dat Jezus Christus eigenlijk Julius Caesar was?

Moet ik trots op Nederland zijn omdat een gekkin Trots op Nederland is? Moet ik naar de film van die gek uit Venlo kijken omdat iedereen het er over heeft? Moet ik koeien gaan eten omdat Elsevier beweert dat een koe beter is dan gras? Moet ik koeien gaan aaien zodat ze na de afgeschafte slachterij kunnen blijven?

Moet ik de minister van politie gaan neerschieten omdat de politie staakt? Moet ik de minister van de politie gaan neerknallen omdat zij te zuinig is? Moet ik de verloofden van mevrouw Ali geld geven om haar te beschermen? Moet ik de verliefden op meneer Obama geld geven om hem te...