10 oktober 2007

Te laat voor mijn eerste afspraak kom ik op het terrein van de beurs aan. Max, commercieel directeur, is wat langzamer door de entreecontrole dan ik en we missen dus het eerste pendelbusje dat overigens tjokvol zit. Lopen kost je zo’n vijftien minuten. Net op tijd voor mij komt Sander Knol, directeur van De Boekerij, op de fiets aan zetten. Het blijkt dat ze bij een fietsenmaker zeven fietsen hebben gehuurd voor de hele week. Ik steek mijn duim al liftend op en hij zegt, kijk maar of ie het houdt. Als ene ontrouwe hond spring ik achterop en zwaai ik naar Max. Maar goed, die heeft dan ook geen afspraak.

Sander Knol, directeur van de Boekerij
Sander Knol, directeur van de Boekerij

Ik zie de stand voor het eerst en hij is geweldig. Complimenten een Thomas en Daan van Thonik die hem ontwierpen en aan de standbouwers van Stadeco die het er lekker strak op hebben gespannen. Ik praat kort met boekblad. Geef ze mijn usb stick met foto’s van de lancering en sprint weg naar mijn eerste afspraak. Het...