29-05-2009

M’n campagne is goed op dreef, vanuit alle hoeken blijven de verzoeken om posters en andere campagnemateriaal binnenstromen. Gister wilde opeens iemand nog 10.000 ansichtkaarten. Gelukkig konden die snel worden bijgedrukt. Het is fantastisch om te zien hoe alle vrijwilligers bezig zijn met de campagne.

Helaas steekt dat schril af bij het onderzoek dat woensdag werd gepubliceerd dat de verkiezingen voor het Europees Parlement niet leven in Nederland. Een ander slecht bericht kreeg ik donderdagochtend. Een CDA wethouder uit Helmond zou eigenhandig opdracht hebben gegeven om mijn verkiezingsposters – die op de openbare weg hingen – te laten verwijderen.

De posters van een CDA kandidaat – eveneens op de openbare weg – heeft hij gewoon laten hangen. Wat ik niet begrijp is waarom hij geen contact heeft opgenomen voordat hij ze liet weghalen. Ik heb alle gemeenten nota bene een brief gestuurd voordat ik de borden heb opgehangen. Maar uit Helmond heb ik niets gehoord op deze...