DJ Isis (39)

Heeft u een vaste dag- of weekindeling?

‘Ik streef ernaar om per dag niet meer dan zes uur te werken maar helaas eindig ik toch vaak op het dubbele. In het weekend – mijn werk gaat zeven dagen per week door – zijn mijn dagen het langst: dan geef ik mijn dj-shows en met de voorbereidingen en reistijd erbij maak ik vaak dagen van achttien uur of meer. Nu ik naast dj ook nachtburgemeester van Amsterdam ben, bestaat vrije tijd niet echt meer. Het nachtburgemeesterschap is een pro-deofunctie waardoor ik elk weekend moet draaien om alle kosten te kunnen dekken. Dag- en nachtwerk combineren is zwaar, maar helpt je ook om het leven in perspectief te plaatsen.’

Wat heeft u als een nare tijd ervaren?

‘Teleurgesteld zijn in mensen vind ik heel vervelend; niet iedereen in mijn omgeving houdt er dezelfde moraal op na. Het goede van deze teleurstellingen is wel dat ik afscheid kan nemen van mensen die andere doelen in het leven nastreven dan ikzelf. En zo maak ik ruimte voor mensen...