Peter

Hulde voor Peter met zijn prachtige prent in VN 03 van Poetin en Rutte.

Dit is de eerste keer dat ik reageer op iets in VN.

Ik ben al heel lang een tevreden lezer van VN. Eerst van die op krantformaat die mijn vader las en later via een eigen abonnement.

Frits van Uxem, Tiel

Post

Ik ben blij met mijn abonnement op VN. Zeker ook vanwege de – althans sommige – lezersreacties in de postrubriek. Die over Jan Nagel bijvoorbeeld in VN 03. En ook die daaronder over onderwijs. Wij kunnen niet zonder VN, maar VN kan niet zonder zijn lezers.

Henk Veldman, Oisterwijk

Het kwaad

Een heel simpel antwoord op de vraag waarom het kwaad bij de een in zijn schuilplaats blijft en bij de ander niet (Elma Drayer over Kristien Hemmerechts, VN 04): de een heeft een wat sterker karakter dan de ander. Dat maakt dat de een wellicht uitgroeit tot een, pak hem beet, Mandela, en de ander tot een Michelle Martin. Maar het kwaad, ach ja, dat schuilt in ons allen. Ik weet zeker dat die eerste dat net zo...