Detective & Thrillergids

Ik zag al enkele weken uit naar de Detective & Thrillergids. Hij is voor mij het teken van de zomer, hangmat, mooi weer, tijd en rust in Nederland. Ik vind het een echt ‘cadeau’.

Uiteraard heb ik hem direct ingezien en alvast een lijst van de door mij gewenste boeken gemaakt en de eerste boeken reeds gekocht. Ik vind de gids heel interessant en hij geeft mij de kans om een goede keuze te maken uit de grote veelheid van deze boeken. Ik heb nog geen tijd gehad om de interviews e.d. te lezen, maar ik ga dat zeker doen. Maar het allermooist vond ik het redactionele stukje van Frits van Exter in het bijgaande nummer van VN. Toen ik dat gelezen had kon ik een schaterlach niet onderdrukken en kreeg ik een verschrikkelijk goed humeur.

Met dank daarvoor, Frits.

Thea Meesters, trouwe lezer

On the road

Kees Driessen beschuldigt Walter Salles’ On The Road (VN 22) van conservatisme, maar waarschijnlijk is hij zelf degene die oud is geworden. In ‘On the Road in Cannes’...