Stephan Sanders

Ik ben al lang geabonneerd op Vrij Nederland en elke week constateer ik dat ik eerst de column van Stephan Sanders lees, voordat ik verder ga met de rest. Waarom? De columns brengen genuanceerd een indringende boodschap. En ondanks de problematiek die steeds wordt aangekaart, wordt je stemming niet negatief beïnvloed, eerder zelfs positief. Volgens mij zijn de genuanceerde opvattingen de reden waarom mij de columns zo aanspreken. Mijn verzoek aan Vrij Nederland: houd de columns van Stephan Sanders bij de prioriteiten van de VN!

Abonnee Felix Timmers

Wertheim

Al enige tijd erger ik me aan de bijdragen van Micha Wertheim. Het overtypen van een brief van Edith Schippers is een nieuw dieptepunt (VN 09). Mochten zijn bijdragen bij de redactie wél tot tevredenheid stemmen, vraag ik u of er vacatures zijn. Indien dit zo is, dan graag een indicatie van de bezoldiging.

Michel Dodemont

Obesitas

Ik keek erg uit naar het nummer over obesitas (VN 07). Helaas wordt ook hier,...