Van Nieuwkerk

Dag mevrouw Drayer,

Wij kennen u ook dankzij Trouw! Uw column (VN 19) spreekt mij aan en niet omdat ik de materiële zon niet in het water kan zien schijnen. Zelf hebben wij minder dan tien procent van het inkomen dat Van Nieuwkerk verdient. En we zijn (mijn vrouw en ik) gelukkig met hetgeen we ‘hebben’ met elkaar, en dat we in een gezellig huis kunnen wonen en geen honger behoeven te hebben. Zoals in de oorlog! Natuurlijk zou ik het fijn vinden om over wat meer geld te kunnen beschikken, maar we redden het prima en zijn dankbaar dat we in dit mooie land mogen wonen. Ik gun alle goeds aan Matthijs, maar ik ben er als 75-plusser wel achter gekomen dat het ware geluk in de liefde zit voor elkaar, voor de lijdende mens, voor de schepping en voor zo veel mooie dingen die er zijn. Ook u het allerbeste toegewenst, vooral in immateriële zin.

Rinus van der Molen, Purmerend

Tommy Wieringa

‘De Zeven Zonden van Tommy Wieringa’. Met grote letters en een covervullende...