Afscheid Fallaux

Jammer dat Emile Fallaux vertrekt als uw hoofdredacteur. Met groot genoegen heb ik met name zijn wekelijkse ‘hoofdredactioneel’ gelezen. Daarin trof me vooral zijn persoonlijke aanpak, waarmee hij telkens een van zijn vaak jonge medewerkers of redacteuren inhoudelijk in het zonnetje zette. Voor mij dus een man met statuur, zoals je ze vroeger wel meer tegenkwam in de journalistiek. Met een beste wens voor zijn toekomst.

Kees van der Hoeven, Wassenaar

Evelien

We zijn in begin september 2008 en al zo’n drie maanden moet ik elke week lezen: ‘Geen Evelien, Martin Bril is ziek.’ Iets wat ik zeer jammer en triest vind. In de eerste plaats is het allicht treurig voor Martin Bril zelf. Ook voor mij als trouwe lezer van het leuke en smeuïge fantastische ‘Evelien’, dat enorm sierlijk Vrij Nederland al lange tijd glansrijk en fijn afsloot. VN zonder ‘Evelien’ is een afwezigheid, een hiaat en een wekelijks gemis. Ik wens bij deze Martin Bril veel sterkte toe.

Peter Van...