Reacties op de nieuwe omslag op internet

Ik vind een fotoportret veel mooier. Al die geschilderde portretten leken op elkaar.

Sabine, 25-07-2007

Inderdaad. Nu is Rik Felderhof niet echt mijn favoriete coveronderwerp, maar ik denk dat dit veel meer mogelijkheden biedt. Foto’s, tekeningen, grafische covers. Het biedt denk ik meer ruimte voor het afwisselende blad dat Vrij Nederland volgens mij is.

Martijn, 26-07-2007 18:18

Een flinke verbetering! De omslag is minder vol en druk! Straalt meer rust uit. Alleen: de tekst Vrij Nederland mag wat groter, en de teksten onder het logo van VN wel wat groter, opvallender en prikkelender. En Rik Felderhof op de cover is nou bepaald geen reden om VN te kopen! En de coverfoto graag prikkelender. Valt me vaak op dat de coverfoto met softe onderwerpen te maken heeft: kunst en cultuur. Mag meer politiek gericht zijn, en wat meer humor. Kortom: meer prikkelende cover is gewenst!

Ivo Bouwman, 26-07-2007 en 29-07-2007

Mooi! Rik F. is mijns inziens...