DoubleDutch is onze wekelijkse podcast over de Amerikaanse verkiezingen, met VS-correspondenten Freke Vuijst (van ons) en Reinout van Wagtendonk (BNR). Deze week: wie geneest Freke van haar Trump Terror?

Freke: ‘Ik kan me helemaal niet meer concentreren. Ik zit maar te kijken: is er een nieuwe opiniepeiling uit, wie heeft wat gezegd? Een vriend van mij zegt dat hij helemaal niet meer kan slapen! Ik heb het zelf maar het campagne anxiety syndrome genoemd.’

Reinout: ‘Dan zeg ik, en dat zou een therapeut nooit zeggen – die zou zeggen “praat nog wat meer over je gevoelens!”, je kan er niks aan doen. Laat het als druppels water van een eendenrug van je af glijden.’

Freke: ‘Die obsessie! Ew!’

SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Verder in DoubleDutch:
  • Mike Pence heeft het debat tussen de vicepresidenten, maar Trump is er niet bepaald blij mee. Hij zou...