Onthouden

‘Was de première van Dunya & Desie, de film dit jaar? Ja toch? Jeetje, ik heb het de afgelopen twee jaar zo druk gehad dat ik soms niet eens meer weet wat ik wanneer heb gedaan. Slopend, maar ik vind het heerlijk.

Ik speel mee in de nieuwste film van Alex van Warmerdam, De laatste dagen van Emma Blank, en daar waren afgelopen jaar opnames voor.

Wat een eer, hè, dat ik met zo’n geweldige regisseur mag werken? Ergens in the middle of nowhere, wel in Nederland hoor, was gewoon speciaal voor ons een set, een heel huis gebouwd!’

Vergeten

‘Ik heb zeven dagen per week gewerkt, soms van zes uur’s ochtends tot twaalf uur ’s nachts. Op een gegeven moment speelde ik in drie producties tegelijk. Daardoor had ik minder tijd voor vrienden en familie, ik heb ze nauwelijks gezien, en dat is jammer.

Aan de andere kant: ik heb wel alles gedaan wat ik wilde.

In januari ga ik weer een paar weken op reis, dan is het weer tijd voor mijn sociale...