Ik heb contact met een man van wie ik heel graag hartstochtelijk veel wil houden. Hij zegt
echter alleen maar dat -ie geil van me wordt en zijn zaad over mijn lichaam wil verspreiden. En ondertussen gebeurt er dus helemaal niets. Is dit nu het klassieke verschil tussen man en vrouw of willen we eigenlijk gewoon hetzelfde en komen onze woorden er een beetje beroerd uit?

A. H. te V.

Over uw lichaam? Niet in uw lichaam? Dat is in elk geval een begin. En wat bedoelt u dat er niets gebeurt? Dat hij het wel zegt maar niet doet?

Verder is het een beetje flauw dat u beweert hartstochtelijk van hem te willen houden, maar dat het aan hem ligt dat houden van er niet van komt omdat hij alleen maar kan zeggen dat hij geil van u wordt.

Wat zou u ervan vinden als hij tegen u zou zeggen: ik zou hartstochtelijk veel van je willen houden, maar de omvang van je borsten, de lengte van je benen, de kleur van je tanden en de kale plekken op je hoofd staan mij bij deze onderneming in de weg?

Als ik...