Hallo Arnon Grunberg,

Door een cadeautje in de vorm van een proefabonnement op Vrij Nederland nam ik deze week kennis van de replieken van de mensendokter. Uw reacties op enkele vragen deden mij hardop lachen en dat is medicijn, dus bedankt hiervoor.

Verder wilde ik u zeggen dat het me goed deed te lezen dat u niet naar Pauw & Witteman kijkt. Uw columns werken als een oppepper voor mij op zaterdagochtend bij de koffie.

O ja, voor ik het vergeet: ik ben docent Nederlands en mijn status zou dus echt onaantastbaar worden als ik u voor de koffiemachine van mijn school kon strikken.
– E. Houben, Heerlen

Ik kom graag naar Heerlen. Zuid-Limburg fascineert mij. Ik ben van plan mijn volgende roman te situeren in Roermond. Officieel is dat geen Zuid-Limburg, maar soit. Hebt u nog contacten in Roermond? Ik zou graag eens met een Roermondse politieagent in contact willen komen.

Geachte heer Grunberg,

ik ben onder de indruk van uw Awesomeness. Meer Awesomeness zou ik graag willen. De...