Toen u vorige week iemand advies gaf met betrekking tot zijn supermarktgedrag, viel mij het volgende op. U zei dat hij de boodschappen in een zak moest doen. Nederlanders doen hun boodschappen in een tas of in een krat. Amerikánen doen hun gekochte waren in een zak. Nu weet elke linkse mediavolger dat u in de Verenigde Staten woont en met de huidige stand van zaken der techniek is dat geen enkel probleem. U kunt Pauw & Witteman iedere avond zien en de Volkskrant lezen op uw laptop in uw New Yorkse appartement. Maar u kunt u niet de volgende ochtend bij de koffieautomaat mengen in het gesprek van de dag. Bent u niet bang dat u voeling met uw Nederlandse lezers mist?
– Thomas van der S. , Hilversum

Ik zie het verschil niet zo tussen een (plastic) zak en een tas. Ik geef toe dat je een stoffen tas eerder tas zou noemen. Nu weet ik niet waar u uw boodschappen doet, maar toen ik van de zomer een paar keer in een Nederlandse supermarkt was, was daar niemand met een kratje te zien. Ik...