Wat vindt u van vrouwen met (te) lange schaamlippen? Ik vind het heel lelijk maar vraag me af of mannen er állemaal op afknappen, want het zou meer genot geven voor de man…
– Tracy Zoran

Er zijn diverse redenen waarom mijn liefde voor een vrouw is uitgedoofd. Ze wilde kinderen, ze sloeg me, of ze ging dood. Nooit echter hebben de schaamlippen tussen mij en de vrouw gestaan. Ik moet daaraan toevoegen dat toen vrouwen mij vroegen: ‘Waarom ben je verliefd op me geworden?’ ik ook nooit heb geantwoord: ‘Het waren je schaamlippen.’

Ik ben zo langzamerhand overtuigd geraakt van uw wijsheid. Dus nu een existentiële vraag: bestaat God?
– Frans Couwenbergh, Ooij

Bestaat Hamlet? Indien wij de Bijbel beschouwen als een literair werk, en een van waarde, al ontbreekt een duidelijke plot – liefhebbers van thrillers zullen de Bijbel teleurstellend vinden – dan is de vraag of God bestaat onzinnig.

Als u mij vraagt of er een empirisch bewijs voor het bestaan van God gevonden zou kunnen worden,...