Mensendokter, wat is dat: het authentieke Grunberg-gevoel?
– H.Z. te N.

Een mengeling van schaamte, nieuwsgierigheid, seksuele opwinding en haast, omdat over twee uur de volgende deadline is.

Luitzen de Graaf heeft:

84 vrienden
2 foto’s
7 prikbordberichten
7 groepen

Hoi Arnon, ik heb een Facebook-profiel gemaakt en ik wil je als vriend toevoegen.
– Luitzen

Hoewel ik mij ooit heb aangemeld op Facebook en iedereen toelaat als vriend die mijn vriend wil worden, doe ik verder niets met Facebook.

Ik heb het druk genoeg zonder jou. Zie dit niet als een afwijzing, hooguit als een aanmoediging om originelere manieren te zoeken om met mij in contact te komen.

Wat te doen met vragen waarop geen antwoorden bestaan? Vragen zoals: waarom valt geen slimme, aardige man op mij? Of: waar vind ik een slimme, aardige man die het leven met mij wil delen? Ja, ja, ik lees je al: misschien stink ik uit mijn mond, ben ik zelf niet slim genoeg, et cetera. Volgens exen en vrienden zijn dat niet de redenen....