Mijn lievelings konijn is dood. Maar Zwartje, de andere, niet. Die is minder luek watn witje kwam altijd naar me toe als ik met sla eraan kwam. Moet ik nou een nieuwe erbij nemen? Anders is t zo zielig alleen in zn hok. Eigenlijk wil ik leiver een hond. Mar mijn vader niet.
Daantje

De wereld is onrechtvaardig. Het was beter geweest als je lievelingskonijn niet als eerste was overleden. Maar deze onrechtvaardigheid is geen reden om het hele konijnenras te straffen en over te stappen op een hond. Je vader heeft dus gelijk. Houd het voorlopig bij konijnen. Hoewel ik geen konijnenexpert ben, vermoed ik dat ook het iets minder geliefde konijn jouw sla wel degelijk kan waarderen.

Wat is nou van wezenlijk belang in het leven? Om me heen werkt iedereen zich kapot, maar ik hou meer van een beetje luieren. Nu merk ik soms dat daar raar op gereageerd wordt. Alsof ik altijd vakantie heb. Ik word ook heel vaak gevraagd om planten water te geven en huisdieren te voeren, en laatst zelfs om op...