Sinds anderhalf jaar woon ik gelukkig samen met een vriendin. Onze relatie is platonisch en we houden allebei van vrouwen. Van jaloezie is geen sprake maar toch wil een liefdesrelatie met een andere vrouw maar niet beklijven. Zou ons huiselijk geluk dit in de weg staan?
Casper

Het lijkt me het beste dat u een vrouw zoekt die zowel op mannen als op vrouwen valt. Na omtrekkende bewegingen te hebben gemaakt (in de volksmond: verleiding) sleept u deze vrouw naar uw hol. Of u met zijn drieën in een groot bed gaat slapen of dat de nieuwe vrouw de ene nacht met uw platonische vriendin doorbrengt en de andere nacht met u is iets wat gaandeweg zal blijken. Het moet verrukkelijk zijn om samen met uw beste vriendin van dezelfde vrouw te houden. Ik heb diverse malen in mijn leven geprobeerd om samen met mijn beste vriendin van dezelfde vrouw te houden. Het is tot nu toe niet gelukt. Ik hoop dat u zult slagen waar ik faalde.

Bij de huisartsenpraktijk in ons dorp is een vrouwelijke arts...