Ik kamp voor het eerst in mijn leven met liefdesverdriet. Hoe kom ik er vanaf? Ik wil hem terug, maar weet niet waarom. Hij heeft inmiddels een andere vriendin (Parisienne). Hoe kan het toch dat ik aan hem blijf denken? Ik heb hem op advies van vrienden van mijn Facebook gegooid, maar dat helpt niet. Is het een geschonden ego, dat rare sprongen maakt? Enige voordeel is dat ik je boeken beter begrijp.
Sarah

Wat een geluk dat u eindelijk met liefdesverdriet kampt. Sterven zonder dit verdriet ooit gekend te hebben, is een ramp. Een schrale troost voor degene die aan dit verdriet lijdt, maar toch.

Een vriend van mij verliet zijn vrouw ooit voor een mooie en bijzonder jonge vrouw. Zij nam revanche door een relatie te beginnen met een nog jongere en nog mooiere vrouw. Zoiets kunt u overwegen, maar ik weet natuurlijk niet hoe aantrekkelijk die Parisienne is.

Wat helpt tegen jaloezie is wraak. Grootmoedig en goed is wraak niet, maar veel grote geesten hadden last van ondeugden. De...