Voor al uw vraagstukken van relationele, levensbeschouwelijke of andere aard.

Het zoontje van een vijandig ogende vader heeft de voetbal van mijn zoontje gestolen.

Sinds een jaar of drie zit ik op Twitter. Voor mij als aandachtsjunk gewoon weer een nieuw platform om zo veel mogelijk aandacht te krijgen. Eerst was het het schoolplein, daarna de afdeling van het bedrijf waar ik werkte. Ik weet: ik zou moeten stoppen met die zucht naar erkenning. Het valt niet mee. Via Twitter probeer ik mijn cabaretbedrijf tot een succes te maken. Thema van mijn voorstelling: wees blij met jezelf. Wat denkt u: heeft twitteren zin?
– Johan Stevens

Aan de ene kant meent u een ‘aandachtsjunk’ te zijn en dat woord heeft geen positieve connotatie, aan de andere kant probeert u via Twit­ter van uw ‘cabaretbedrijf’ een daverend succes te maken. Ik wil u niet al te zeer teleurstellen, en wat ik nu ga zeggen klinkt misschien hopeloos ouderwets, maar als u een belangrijke cabaretier wilt worden,...