Voor al uw vraagstukken van relationele, levensbeschouwelijke of andere aard.

Wat is een goede moeder? Ik vind de mijne een hysterisch, egocentrisch wezen.

Voor de tweede keer doe ik mee aan de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd. Vorig jaar won ik niet. Ik vermoed leeftijdsdiscriminatie. Dit jaar wil ik voor de 10.000 euro gaan, aangezien ik een arme studente ben en volgens een jaargenoot het Rijkswapen wordt vervangen door een condoom onder het mom ‘Het geeft u een gevoel van veiligheid terwijl u in feite genaaid wordt.’ Dus dicht ik voor mijn poen. Maar ik moet natuurlijk wel winnen. Wilt u mijn gedicht beoordelen?
– Liefs van Maria

Ik heb nog nooit van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd gehoord, maar stuurt u het gedicht aan de Mensendokter en het zal worden beoordeeld. Ik raad u trouwens af voor het geld te dichten. U kunt beter romans schrijven voor het geld of ghostwriter worden van mensen die hun levensverhaal in druk willen zien.

Onze nieuwe buren maken veel...