Beste mevrouw Witteman,

PvdD heeft misschien toch een beetje gelijk: Máxima en Alexander hebben elkaar in een arena bij het STIERENVECHTEN ontmoet, zo vertelde mij een vriendin van de zus van Máxima.

– Ana del Valle

Ik ben mevrouw Witteman niet en ik heb helaas ook geen relatie met haar. Ondanks een kleine honderd liefdesbrieven heeft ze mij laten weten dat ze haar man trouw wenst te blijven tot de kinderen het huis uit zijn. Het kan mij overigens weinig schelen waar Máxima en de aanstaande koning elkaar hebben ontmoet, al was het in een bordeel geweest. Maar ik begrijp dat u graag aan de buitenwereld wilt laten weten dat u de vriendin van de zus van Máxima kent.

Ik heb last van een stalker. Hij lijkt me rond de dertig en is geobsedeerd door me. Hij reageert op alles wat ik op internet schrijf en ik kom hem tegen in mijn woonplaats. Hoe kom ik van hem af?

Wat wil de stalker van u? Bent u beroemd? Rijk? Mooi? Of hebt u een verhouding gehad met de man in kwestie? Weet u zeker...