Waarom kunnen we honden niet gewoon verbieden in de binnenstad?

Omdat heel veel Nederlanders liever islamieten in de binnenstad verbieden dan honden.

Mag ik als man een vrouwelijke arts weigeren? Wordt u niet ook liever behandeld door een andere man?

Ik word liever behandeld door een vrouw. Weigeren raad ik u af, maar u kunt tegen uw vrouwelijke arts zeggen: ‘Ik ben licht ontvlambaar. Ik zit elke keer tegenover u met iets wat ik maar een stijve zal noemen, en zo kom ik er niet aan toe over mijn werkelijke problemen te praten.’

Geachte dokter Grunberg,

Las onlangs je voetnoot in de Volkskrant waarin je zegt dat het lezen van het boek Stoner het leven van de lezer verandert. Wil graag weten hoe dit je leven heeft veranderd. Omdat ik niet geabonneerd ben op VN, verzoek ik je mij te laten weten in welke VN-aflevering ik je antwoord kan verwachten. – Herman Verbiest

Wilt u svp een abonnement nemen op VN? Straks moet ik pro deo mensen genezen. Na het lezen van Stoner besefte ik...