In december 2013 (VN 50) gaf u mij de tip om met een hulporganisatie mee te reizen naar een rampgebied en daar de slachtoffers te confronteren met mijn leed: de zoektocht naar niet-alledaagse ideeën om zestig keer op pad te gaan tijdens mijn zestigste levensjaar. Na een aantal medische onderzoeken heeft mijn huisarts mij verboden om af te reizen naar een rampgebied. Daarom vraag ik u naar de negen andere niet-alledaagse ideeën. – Fred Vanhinsberg, Vilvoorde (België)

Davos. Hoe u van Vilvoorde naar Brussel komt, moet u zelf weten. Van Brussel neemt u de trein naar Bazel. Daar drinkt u een kopje koffie in Hotel Drei Könige am Rhein. De volgende dag reist u verder per trein via Landquart naar Davos. In Davos neemt u een skilift naar een van de pistes en daarna wandelt u op uw gewone schoenen naar beneden. Soms zult u moeten gaan zitten, en soms moet u zich zittend naar beneden laten glijden, dus trek een extra warme onderbroek aan. Na de wandeling gaat u naar het museum van...