Simone van Saarloos bood laatst aan om met Fred Teeven naar bed te gaan; zij dacht dat het de humaniteit van zijn beleid uiteindelijk goed zou doen. Denkt u daar hetzelfde over en zo ja: welke politica denkt u met uw bedkunsten te kunnen beïnvloeden? – A. te B.

Volgens mij vindt de door mij hogelijk gewaardeerde Simone van Saarloos Fred Teeven gewoon een opwindende man. Zij wil hem naar haar hol slepen en daar alles met hem doen wat God verboden heeft. Dat is haar goed recht. Ik hoop dat ze erin slaagt. Maar er is geen enkele reden dit verlangen te voorzien van een morele rechtvaardiging. De politicus als sekssymbool. Waarom niet? Wij hebben toch allemaal genoten van Hollande die op de motor – of de brommer, daar wil ik vanaf wezen – zijn minnares bezoekt? Laat Teeven zo snel mogelijk een brommerhelm opzetten om Simone van Saarloos te bezoeken in hun liefdesnestje.

Wat mijzelf betreft: het is een publiek geheim dat ik een relatie heb met een volksvertegenwoordiger. In dit...