Moet ik echt voor controle op Lyme naar het ziekenhuis na een tekenbeet, zoals mijn personal trainer me laatst na een bosren adviseerde?

Volgens de moeder van mijn petekind wel. Ze heeft een vriendin die de ziekte van Lyme heeft gehad. Ze adviseert me ook elke zomer niet onder een boom in het park te gaan liggen. 

Ik ben jong, universitair opgeleid, intelectueel en links. Toch ben ik bang dat ik antisemiet ben. Telkens als ik een jood ontmoet, knijpen mijn billen even samen. Ik vermoed dat dit komt door Bram Moscowich, het zionisme in israel en de velen israeliers die ik in India ontmoet heb, die daar een redelijk grote groep zijn en de reputatie hebben arrogant te zijn. Mag je hoogopgeleid zijn en een hekel aan joden hebben? – Sasha H, AmsterdamPS U, Jonathan Safran Foer en Phillip Roth vind ik wel leuk.PPS Aangezien ik niet in geabonneerd ben op de vn en hem slecht af en toe in de winkel koop of in een cafe lees het verzoek of uw antwoord ook per mail kan krijgen.

Om...