Heeft u wel eens een griepje? Zo ja, wat doet u ertegen?

Ik heb wel eens een griepje en dan beperk ik mij meestal tot homeopathische middelen. Het is goed mogelijk dat deze middelen te vergelijken zijn met een placebo, maar ik geloof in de genezende werking van de placebo. Enerzijds moeten wij illusies bestrijden, anderzijds besef ik dat illusies geneeskrachtig zijn.

Er is ook nog fruit. Normaliter eet ik dagelijks een kiwi en drink ik een glas vers grapefruitsap. Heb ik een griepje, dan eet ik vijf kiwi’s per dag en drink ik vier glazen grapefruitsap.

Geachte redactie,

Ik heb, zoals elke week, VN met genoegen gelezen.

Helaas stonden er nu twee stukjes in, bij de column van Arnold Grunberg, waar ik van denk: moet dit?

Ik begrijp dat iedereen mag vragen en zeggen wat zij of hij wil, maar ik zit niet te wachten op een uitleg of iemand zijn gulp in de trein mag openen of hoe je als vrouw ermee om moet gaan als je in extase je mond wilt vullen.- Martin Schoon, Hoofddorp

Hoewel dit...