Ik word kaal, moet ik mijn schedel millimeteren?

Dat hoeft niet. Alleen als het bij uw gezicht past, zou ik zeggen. Mijn vader legde lange haren over de kale plek maar dat is al jaren uit de mode. Een toupetje is sinds Agassi ook niet meer alles. In New York zie je de kale man nog wel eens met een petje op lopen, hoewel die pet soms een keppeltje moet camoufleren.

Dat is natuurlijk ook een oplossing. Als de kale plek niet te groot is, kunt u een keppel gaan dragen. U slaat dan twee vliegen in een klap: u verbergt de kale plek en u fungeert als zogenaamde lokjood. Ik vermoed overigens dat Joodse mannen lang geleden om precies die reden keppeltjes zijn gaan dragen.

Haarimplantatie valt te overwegen. In mijn roman Huid en Haar schreef ik bovendien over een haargroeimiddel dat alleen in Amerika te krijgen is en dat redelijk goed werkt. Maar let op waar je het smeert, want overal waar je het smeert, gaan de haren groeien.

Als ik bovenstaande mogelijkheden nog eens overweeg, zou ik of...