Eerst Moederdag (heeft u uw moeder gebeld en gefeliciteerd?). Straks Vaderdag. Ik wil niet meedoen aan reclamestunts. Hoe wapen ik mijn kinderen als ze in de klas waarschijnlijk weer een asbak voor me moeten maken?

Ik heb mijn moeder zoals elke dag gebeld maar over Moederdag hebben we het verder niet meer gehad. Ik vroeg mijn petekind of hij een tekening voor zijn moeder zou maken, maar ik geloof dat hij dat niet heeft gedaan.

U kunt de asbakken die uw kind op school maakt voor Vaderdag moeilijk weigeren, maar u kunt wel aan de meester of juffrouw doorgeven dat u liever zou hebben dat de school Vader- en Moederdag negeert.

Ook kunt u zich neerleggen bij het bestaan van Vader- en Moederdag, omdat je je nu eenmaal bij sommige dingen moet neerleggen.

Nu Nederlandse particulieren en bedrijven in de schulden zitten is het de tijd om te investeren in aandelen en onroerend goed. Maar profiteer ik daarmee niet van de ellende van anderen? Is het ethisch om dit te doen? (Ik beken, ik heb wat...