Tijd van leven

Hoe doorstaat u de tand des tijds?

‘Goed! Mijn hele familie heeft een jong uiterlijk. Dat is niet altijd fijn als je jong bent, maar als je ouder wordt, is het wel grappig. Ik doe mijn uiterste best om het te verstoren: veel alcohol, weinig slaap, maar veel haalt het niet uit.’

Hoe deelt u uw dag in?

‘Ik sta op om half acht en ga om negen uur aan het werk. Op maandag ben ik op mijn kantoor in Amsterdam. Ik heb een heel team om me heen, maar ik bemoei me overal mee en er is altijd veel te doen. De boekhouding, de winkels – ik heb een kledinglijn opgestart en er komt een kledingwinkel bij, een andere winkel wordt verbouwd. Ik beslis over reclame-uitingen, draagtassen, uitnodigingen, beursstands. Het contact met de agenten moet worden onderhouden… Van dinsdag tot en met donderdag overleg ik in de werkstudio in Waalwijk met de vier mensen die daar continu aan mijn nieuwe collectie werken. Op mijn manier dan: ik vraag wat zij ervan vinden, en daarna zeg ik hoe ik het wil....