Ciao Francesco,

Ik moet je echt even een foto sturen. Je gelooft het niet. Een pizzarette! Het is iets nieuws in het genre fonduen, gourmetten en steengrillen. Er komt een flinke terracotta koepel midden op tafel, als ware het een houtoven, maar wel een met een hele dikke stekker voor het stopcontact. Om de oven heen zet je alle benodigde ingrediĂ«nten: pizzadeeg natuurlijk, tomatensaus, geraspte kaas en verder alles wat je maar op een pizza kunt bedenken: ham, mozzarella, salami, artisjokkenharten, kappertjes, afijn, ik hoef jou dat niet allemaal voor te schotelen. En vervolgens gaat iedereen zijn eigen pizzaatje bakken, op zijn eigen pizzaschepje in zijn eigen oveningang. Duurt ongeveer zeven minuten volgens de handleiding, afhankelijk van de dikte van het deeg en het soort gekkigheid dat je op je pizzaatje mikt. Er zijn pizzarettes voor vier en voor zes personen en de vinding heeft op een of andere beurs ook nog eens de publieksprijs voor ‘leukste product van 2010’...