Karin Frans, ben je daar?

Frans Daar ben ik. Het gebeurt zelden, maar net nu ik met jou wilde chatten gaf mijn internetverbinding er de brui aan. Ik ben als de wiedeweerga naar een internetpoint in Ceglie gescheurd. Er werkt een aardige mevrouw, ooit dé seksbom van het dorp. Maar wel een tijdje geleden.

Karin Ik ben het huis aan het versieren. Al weken geleden heb ik een gigantische kalkoen besteld. De speciale Kelly Bronze, van oorsprong uit Engeland. Hij wordt aan huis bezorgd in vetvrij papier en een kartonnen doos, met het recept en een thermometer erbij. Een rib uit het lijf, maar vorig jaar had ik hem ook, en het bleek de beste dure aanschaf van 2008. Wat eet jij dit jaar?

Frans Konijn met pruimen, denk ik, al is het geen echt Italiaans gerecht. Konijn is het enige wild dat je in Puglia kunt kopen. Of, nee, ik denk dat ik misschien een grote harder koop, of een paar lekkere makrelen.

Karin Ben je daar wel eens bij iemand thuis geweest met Kerst?

Frans Het is vooral een...