DoubleDutch is onze podcast over de Amerikaanse verkiezingen, met VS-correspondenten Freke Vuijst (van ons) en Reinout van Wagtendonk (BNR). Deze week: Trump als kandidaat is op sterven na dood, Obamacare wordt duurder en Obama zelf maakt zich hard voor meer democratische congress-leden.

Freke: ‘Wie valt er nou onder Obama Care? Nou, ik!’

Reinout: ‘Ik niet. Ik heb even gekeken en het is vreselijk voor mij.’

Freke: ‘Ik wel, ik krijg een subsidie op mijn verzekering omdat ik een láág inkomen heb. Hmm. HOORT U DAT?’

Reinout: ‘Je praat nu tegen je bazen?’

Freke: ‘Haha! Ja, precies!’

SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Verder in DoubleDutch
  • Groot nieuws! Verzekeringspremies voor Obamacare met zo’n 25% omhoog. Is dat dan toch nog de october surprise die Hillary Clinton gaat nekken? (v.a. 10:23) (Spoiler alert: nee.)
  • ‘Hij gaat nu total loss, die Obama....