Oma’s aan de top! Hillary Clinton ontving enthousiast de steunbetuiging van Senator Elizabeth Warren. Trump ziet met lede ogen aan hoe hij het mogelijk tegen twee vrouwen zal moeten opnemen.

Reinout: ‘Freke, jij en ik hebben er nog steeds ruzie over. Ik denk nog steeds dat Hillary Clinton Elizabeth Warren nĂ­et moet kiezen als vicepresidentskandidaat, A: omdat Amerika niet klaar is voor twee vrouwen op een ticket, en B: omdat op de televisie die Elizabeth Warren ontzettend hot overkomt en bij veel middle-of-the-road-Amerikanen schrik aanjaagt.’

Freke: ‘M-hm. Nou, dat ben ik dus he-le-maal niet met je eens! En zĂ©ker niet nu ik ze allebei samen heb gezien. Ik vond dat zelf heel indrukwekkend; ik heb dus met een smile on my face zitten kijken. Ze leken wel zusjes.’

SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd