Oma’s aan de top! Hillary Clinton ontving enthousiast de steunbetuiging van Senator Elizabeth Warren. Trump ziet met lede ogen aan hoe hij het mogelijk tegen twee vrouwen zal moeten opnemen.

Reinout: ‘Freke, jij en ik hebben er nog steeds ruzie over. Ik denk nog steeds dat Hillary Clinton Elizabeth Warren níet moet kiezen als vicepresidentskandidaat, A: omdat Amerika niet klaar is voor twee vrouwen op een ticket, en B: omdat op de televisie die Elizabeth Warren ontzettend hot overkomt en bij veel middle-of-the-road-Amerikanen schrik aanjaagt.’

Freke: ‘M-hm. Nou, dat ben ik dus he-le-maal niet met je eens! En zéker niet nu ik ze allebei samen heb gezien. Ik vond dat zelf heel indrukwekkend; ik heb dus met een smile on my face zitten kijken. Ze leken wel zusjes.’

SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Verder in DoubleDutch:
  • Elizabeth Warren is Trumps...