Deze week: ‘Wat moet ik doen om niet single/eenzaam te eindigen?’

beste arnold
na ong. 40 jaar een schijtleven en bagger relaties heb ik ervoor gekozen om een jaar of 5 alleen te zijn. ik heb veel gelezen, over onafhankelijkheid, autonomie, liefde in jezelf als basis en compassie enzo ik heb gemediteerd en voel me zo langzamerhand zen en tevreden met en in mijzelf maar ik verdaag nog steeds geen gekloot om me heen ik wil best weer eens samen zijn, maar ik zie nu nog moeilijker iemand met wie ik dat zou willen wat moet ik nog doen om niet single/eenzaam te eindigen?
– hartelijke groeten teresa

Contactadvertenties, Tinder, dansgroepjes, buurthuizen, vrijwilligerswerk. Ik meen dat vroeger contactadvertenties in Vrij Nederland konden worden geplaatst, dit blad zou daar weer mee moeten beginnen. De Mensendokter doet niet aan relatiebemiddeling. Het valt me wel op dat de laatste tijd steeds meer vrouwen van uw leeftijd zich tot mij wenden. De schrijver is, bij gebrek aan beter,...