12 oktober 2007

Vrijdag is altijd de moeilijkste dag. De eerste mensen gaan naar huis en jij moet nog een paar dagen. Ik steek een papier in de deur bij Dries zodat hij het scherm waarmee we het logo hebben gepresenteerd en een zware tas met catalogi die ik bij de balie voor hem heb neergezet, in de auto meeneemt naar Nederland. Later smst hij dat hij alles heeft gevonden. Heerlijk. Een lange dag voor de boeg hoofdzakelijk in het Rechtencentrum, twee etages boven de Ailantus stand in hal 6 en een paar keer op en neer naar hal 8.

Vroeger liep ik dat stuk eindeloos heen en weer maar dan had ik aan het einde van de dag geen benen meer over. Nu neem ik alle parfums en variaties daarop van alle mensen voor lief en doe alles met het pendelbusje. Je kunt sinds 11 september 2001 niet meer zomaar de Amerikaanse en Engelse hal 8 binnenlopen. Je tas wordt gecontroleerd. De laatste jaren was het bekijken wat nonchalanter geworden maar dit jaar moet alles open en wordt grondig doorzocht:...