Liever luisteren? Ward Wijndelts heeft het verhaal voor je ingesproken.

‘Ga alvast zitten, ik moet nog even deze call afmaken,’ zegt José Mes bij de receptie van het hotel, terwijl ze haar telefoon wegdraait van haar oor. In de grote eetzaal neem ik plaats bij een tafeltje aan het raam. Ik zie de auto’s in de ochtendspits over de A1 razen.

Liever had ik afgesproken bij het hoofdkantoor in Renswoude, of bij het distributiecentrum in Heteren. Dan had ik gelijk kunnen zien waar de pallets uit India eerst waren beland, voordat Kleuren op code: rustgevende kleurprojecten met kleurencode naar de winkels van Kruidvat werd gedistribueerd. De pr-manager en woordvoerder van A.S. Watson Benelux, het Chinese concern achter winkels als Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris XL, had echter voorgesteld om in de buurt van Hilversum af te spreken.

Lees/luister ook deel 1 en deel 2 van deze serie, en ga hier door naar deel 4.

Daardoor zit ik nu te wachten in Van der Valk-hotel De Witte...