SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Liever luisteren? Ward Wijndelts heeft het verhaal voor je ingesproken.

‘Ga alvast zitten, ik moet nog even deze call afmaken,’ zegt José Mes bij de receptie van het hotel, terwijl ze haar telefoon wegdraait van haar oor. In de grote eetzaal neem ik plaats bij een tafeltje aan het raam. Ik zie de auto’s in de ochtendspits over de A1 razen.

Liever had ik afgesproken bij het hoofdkantoor in Renswoude, of bij het distributiecentrum in Heteren. Dan had ik gelijk kunnen zien waar de pallets uit India eerst waren beland, voordat Kleuren op code: rustgevende kleurprojecten met kleurencode naar de winkels van Kruidvat werd gedistribueerd. De pr-manager en woordvoerder van A.S. Watson Benelux, het Chinese concern achter winkels als Kruidvat, Trekpleister...