Hij was naast haar op de achterbank van zijn auto gaan zitten en kroop steeds dichter tegen haar aan, tot ze klem kwam te zitten tussen hem en het achterportier. Ze wilde hem wegduwen, maar hij was te sterk. Hij boog zich naar haar toe en drukte zijn lippen tegen haar mond. Zijn handen verdwenen onder haar truitje op zoek naar haar borsten. ‘Ik wil dit niet,’ zei ze. ‘Alle meisjes vinden dit leuk,’ reageerde hij en pakte haar pols vast terwijl hij met zijn andere hand in haar tepel kneep. ‘Je doet mij pijn,’ schreeuwde ze, ‘laat me los’. Hij ging door, trok haar truitje en bh naar beneden, zette zijn arm tegen haar keel, stroopte zijn broek naar beneden en pakte zijn penis. ‘Jij gaat het doen, spuug in je hand’. ‘Nee, Ik wil niet,’ zei ze. Hij werd agressiever, ze was bang en deed wat hij vroeg. Tot hij het overnam en over haar borsten klaarkwam. Zij huilde.

‘Ik heb haar met mijn auto opgehaald,’ verklaarde hij in de rechtbank. ‘We zijn naar een rustige plek gereden...