SoundCloud

Deze dienst is alleen beschikbaar wanneer alle cookies zijn geaccepteerd

Wijzig cookie voorkeur

Dit verhaal is ook te beluisteren. Hoofdredacteur Ward Wijndelts heeft het voor je ingesproken.

Lang heb ik niet geweten wie Rocky T. was en hoe hij heeft geprobeerd mijn leven in de war te sturen. Nou ja, gedurende één avond dan en het liep goed af, ik ben er nog, maar het was genoeg, het zou genoeg kunnen zijn om eeuwigdurend kwaad te blijven op die Molukse gluipkop met dat dunne snorretje. Niet dat ik iets tegen Molukkers heb, niet in het algemeen. Mijn zwager zal toch niet de enige zijn die deugt? Enfin, hier volgt het verhaal van wat Rocky met mij deed.

Sterke verhalen

Dit is een van de twaalf sterke verhalen uit een speciale VN-uitgave, getiteld (geloof het of niet) ‘Sterke verhalen’. Meer sterke verhalen van onder anderen Minka Nijhuis, Arnon...