‘Lieve lezer’, schrijft de 61-jarige Anissa op de besloten Facebook-pagina van Pink Marrakech, voor Marokkaanse homo’s. ‘Ik wil jullie bedanken voor de geweldig mooie avond. Ik voelde zoveel liefde, zoveel kracht en bovenal voelde ik mij ontzettend trots. Trots op het mooie team van Pink Marrakech en op mijn lieve zoon en zijn vrienden…

Ik hoop in de toekomst, meerdere moeders te mogen spreken om samen een dialoog aan te gaan, om ons allen te verbinden. Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie zenuwachtig was, maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om een kijkje te nemen in Rachids leven en bezigheden. Wat heeft hij zichzelf omringd door mooie mensen en wat heeft hij...

Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen. Verder lezen? Sluit je nu aan.
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen. Verder lezen? Sluit je nu aan.
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand
Om onze journalistiek te beschermen kun je Vrij Nederland niet incognito lezen.
Om onze journalistiek te beschermen kun je Vrij Nederland niet incognito lezen.
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen - en we zien dat je graag verder leest. Leuk!
Je hebt drie artikelen gratis kunnen lezen - en we zien dat je graag verder leest. Leuk!
Zomeractie: word nu abonnee voor maar 4,99
Toegang tot alle artikelen op vn.nl
Elke dag een allesbepalend verhaal
Direct in je mailbox of via WhatsApp
Maandelijks opzegbaar
Tijdelijk van 6,99 voor 4,99 per maand