Vrij Nederland deelt dit artikel met jou.
Het zijn tijden voor Vrij Nederland.
Tweede Wereldoorlog

De beste verhalen over de Tweede Wereldoorlog in een gratis ebook

Redactie Vrij Nederland
Foto: Cas Oorthuys/Nederlands Fotomuseum

Vrij Nederland besteedt veel aandacht aan de Tweede Wereldoorlog. Nu is er een gratis ebook met een selectie van de beste verhalen.

Want ook al ligt die oorlog al meer dan 75 jaar achter ons, de fascinatie van het publiek voor die gruwelijke jaren blijft onverminderd groot en voor ons, journalisten van een voormalig verzetsblad, blijft het een belangrijk onderwerp om over te publiceren.

Vul in en ontvang het gratis ebook (check evt. je spam voor onze mail):

Met onder meer interviews met Ada van Randwijk, en Eli Asser en een portret van Arie van Namen; mensen die Vrij Nederland in en vlak na de oorlog vorm gaven. Verder een verhaal over Johan van Lom, een jonge jurist die de complete top van het verzet verraadde om een jonge vrouw uit handen van de Duitsers te krijgen en een verhaal over Jacoba van Tongeren, de enige vrouwelijke commandant van een verzetsgroep in Amsterdam.

Vernieuwend, verdiepend, vooruitstrevend: dat is Vrij Nederland. Maar goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden.
Word abonnee vanaf € 4,99 Sluit je aan
X
Het zijn tijden voor Vrij Nederland
Het zijn tijden voor VN
Goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Goede journalistiek kost tijd en aandacht. Om de verhalen te kunnen maken die jij graag leest, vragen we je abonnee te worden. Sluit je nu aan.
Het platform voor progressief Nederland
Voor cultuurliefhebbers en kritische volgers van de actualiteit
Onafhankelijke journalistiek: van maandblad tot video, van podcast tot blog
Met diepgravende interviews, prikkelende columns en onthullende reportages
En: jaarlijks vier thema-specials

Advertentie

Advertentie