Tijd van leven

Hoe deel je je tijd in?

‘Sinds mijn optreden op Noorderslag begin dit jaar zijn mijn dagen voller dan ooit. Voor die show zat ik bij Giel Beelen in zijn radioprogramma, niet veel later in De Wereld Draait Door en sindsdien is het een gekkenhuis. Ik ben continu bezig met mijn muziek en het onderhouden ervan door interviews te geven. Ik had wel verwacht dat ik na het verschijnen van mijn debuutalbum meer aandacht zou krijgen, maar dat het zo’n vlucht zou nemen wist ik niet. Ik klaag niet hoor, het is te gek!’

Waar heb je te weinig tijd voor?

‘Opruimen. Twee jaar geleden ben ik op mezelf gaan wonen en dan moet je ook voor jezelf gaan zorgen. Logisch natuurlijk. Maar wel lastig als je het niet gewend bent. Het is bij mij thuis echt altijd een troep. Ik flikker alles op een hoop en zie wel wat er gebeurt. Niets dus. Niet echt fijn, ik word er zelf behoorlijk onrustig door. Daar moet ik iets aan gaan doen. Het onderhouden van mijn relatie is ook lastig nu ik het ineens een...