Lisa’s trivia-inname is zorgelijk. Ze consumeert veel meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Mijn moeder weet niet wie Britney Spears is. Dat vind ik in gelijke mate onbenullig en benijdenswaardig. Ik weet wel wie Britney Spears is. Ik weet welke liedjes ze heeft gemaakt, dat ze ooit haar hoofd kaal schoor, dat ze een auto van een paparazzo bewerkte met een groene paraplu en dat ze een onstuimige relatie had met haar manager Sam Lufti, die later de ex-man van de dochter van Kurt Cobain ontvoerde. Ik weet dat ze met Madonna tongde, dat ze een fan genaamd Chris Crocker had die een filmpje maakte waarin hij huilde en ‘Leave Britney alone!’ schreeuwde, en dat ze in het nummer Work Bitch vraagt wie er een ‘hot body’ wil en vervolgens een weinig specifieke suggestie doet: ‘You better work bitch.’ Nee, mijn moeder weet al die dingen niet.

Wie een ‘hot body’ wil, wordt elke januari overspoeld met iets bruikbaardere tips. Hoe val je af? Hoe stop je met roken? Hoe...