Nu relevant, want

Het is Internationale Mannendag! Nou ja, als je dit op 19 november leest, in ieder geval. Mooie gelegenheid om terug te blikken op het jaar waarin mannen nog één verwoede poging deden het allemaal aan de vrouwtjes te ‘splainen. What a time to be alive.

Mogen mannen dan níets meer, horen we u al denken. Jawel: huilen. ‘Een volwassen man die huilt om een schaafwond kan ook sexy zijn,’ aldus de Mensendokter.

Tot voor kort vond ik weinig zo lekker als stoppen voor rood licht. De voorpret was het al waard: als ik ’m van groen naar oranje zag springen, liet ik mijn remmen schuren tegen mijn voorwiel zodat ik het met opzet net niet haalde. Ik gaf me over aan de wet en wist terwijl ik wachtte dat ik precies deed wat ik moest doen. Er was goed over nagedacht door een stel mensen met kennis van zaken. Als het goed was, was even wachten op dat moment het beste voor me. Bij een willekeurig alternatief scenario zou de kans op overlijden gruwelijk stijgen.

Nooit waren...