Beste heer Grunberg,
N.a.v. een vraag van mijn vroegere drijver, gesteld aan u, heb ik begrepen dat u mij wilt leren kennen? U schreef: ‘Ik wil graag uw butler leren kennen.’ Zelf deel ik nu niet direct die wens. Dat is niet persoonlijk bedoeld. Maar ik heb geen idee van uw motieven tot een dergelijk willen kennen. Tenzij u vrouwschuw zou zijn en expertise in de vrije liefde ontbeert. Beide lijken mij niet zo van toepassing. Gezien het spaarzame, wat ik van u gelezen heb. Maar dat is een invulling.

Rolland

Drijver als in ‘slavendrijver’? U bent butler, ik ben ge├»nteresseerd in butlers. Kennelijk doen butlers aan vrije liefde. Dat is nieuw voor mij.

Als u wilt betaal ik voor uw tijd, dan hoeft u zich ook niet meer te vermoeien met vragen over mijn motieven. Ik ben vrouwschuw. Eigenlijk ook manschuw.

Van 12 februari t/m 20 februari 2011 is Jointhepipe.org aanwezig met een stand op de Huishoudbeurs. Sophie Hilbrand neemt het Jointhepipe.org kraanwater tappunt, waar tijdens de...