Zoals het ‘beschavingsproces verloopt langs de lijnen der geleidelijkheid’, zo is dat ook met kaalheid… maar dit hoofd ‘verdraagt geen kaalheid’.
Hartelijks, Hans Abbink

Menige vrouw zou zeggen: ‘Mijn lichaam verdraagt geen ouderdom.’ Als wij in leven willen blijven, moeten wij ons met het onvermijdelijke verzoenen of genoegen nemen met een toupetje. Overigens is er haargroeimiddel op de markt.

Dank voor het portret van mij dat u bij uw vraag hebt bijgesloten, althans ik meen dat ik het was op het portret. Wij kunnen helaas geen foto’s of schilderijen afdrukken. Wij drukken slechts vragen af.

Over identiteit gesproken. Nu het eerste vrouwelijke genie in de beeldende kunsten zich heeft aangediend, blijken vooral mannen positief op haar werk te reageren. [vraag gaat nog alinea’s door]
– Mick van Schooneveld

Na afloop van lezingen en discussiebijeenkomsten zijn er altijd mensen die opstaan, niet om een vraag te stellen, maar om een redevoering te houden. Ik wil u vriendelijk...